Schenken aan de stichting Chauffeursnieuws/Transporteffect

De stichting heeft als eerste doel het verbeteren van het welzijn van de beroepschauffeurs. Het tweede doel is de verbetering van de verkeersveiligheid in heel Europa, wat in het belang is voor elke verkeersdeelnemer. Chauffeursnieuws ziet de transportsector als de motor van de gehele economie. Wij zijn van mening dat we hier moeten beginnen met verbeteren. De stichting zal de politiek gaan begeleiden met het opzetten van campagnes en zal adviezen en onderzoeken uitbrengen waardoor politici een bredere kennis zullen verkrijgen om hun besluitvorming op te baseren.

Chauffeursnieuws bestaat als een sociaal platform vanaf 2007. De opzet was de beroepschauffeurs van taxi tot vrachtwagen te bedienen met een verzamelpunt van nieuwsfeiten die in de media verschenen. Tien jaar later zagen wij dat het welzijn van de beroepschauffeur erg onder druk stond, waardoor we in 2017 de noodzaak zagen de beroepschauffeurs een stem in de maatschappij te geven. Dit is waarom wij Transporteffect in het leven hebben geroepen.

Transporteffect werd de motor om kwesties en dilemma’s in het transport aan te pakken, terwijl Chauffeursnieuws de sociale platformen bleef bedienen. In 2020 hebben wij Chauffeursnieuws omgedoopt tot een stichting en zijn we ons met Transporteffect gaan uitbreiden op politiek en organisatorisch niveau. Het verbeteren van het welzijn van de beroepschauffeur is onze prioriteit. Om dit te kunnen bereiken hebben we met verschillende factoren te maken: landelijke en Europese politiek, werkgevers- en werknemersorganisaties en niet te vergeten uw wensen en belangen.

Met steun van partners, adviseurs en abonnees kunnen wij het verschil maken. Chauffeursnieuws heeft een jarenlange praktijkervaring en doordat we ook een luisterend oor hebben voor de knelpunten in deze sector, weten wij wat onder de chauffeurs speelt. Daarbij heeft Transporteffect een team van professionals die uw wensen en belangen kunnen overbrengen aan de partijen die er iets aan kunnen doen.

Ons sterkste punt is dat wij niet denken vanuit een studeerkamer, maar vooral praktijkgericht naar kwesties kijken. Hierdoor zijn wij uniek in het bewerkstelligen van passende oplossingen in de breedste zin van het woord. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk ontwikkeld waaruit wij tot op de dag van vandaag kunnen putten om partijen te kunnen voorzien van advies en expertise. Goede regels kunnen immers alleen tot stand komen als men ook alle informatie ter beschikking heeft.

Onze organisatie is ook sterk in het persoonlijk contact om dilemma’s en visies begrijpelijk te maken, en komt in de meeste gevallen ook met oplossingen waarmee alle partijen iets kunnen. Onze voorzitter Aschwin Cannoo heeft media-ingangen aan zich weten te binden en heeft al vele punten aan het licht gebracht.

Natuurlijk kan de voorzitter dit niet alleen. Daarom heeft hij een team van praktijkmensen achter zich, waaruit hij informatie kan halen maar waardoor hij indien nodig ook kan worden teruggefloten. Om een inzicht te krijgen in het brede scala aan dringende onderwerpen waarvoor onze organisatie zich inzet verwijzen wij u graag naar de artikelen op deze webpagina.

Chauffeursnieuws/Transporteffect maakt het zichtbare verschil waarbij kennis macht is. Deze kennis wordt ingezet voor uw belang, zodat iedereen met elkaar overweg kan. “Kennisdeling maakt sterk.” is al een lange tijd ons motto. Onze kennis verkrijgen we door u, waarvoor wij u zeer dankbaar zijn. Onze macht zit in het overbrengen van praktijkgerichte informatie en oplossingen aan de juiste partijen.

Word partner of sluit u aan bij onze adviesraad als adviseur of abonnee. Wij hebben bewezen dat we er voor u zijn en dat we met beide benen onwrikbaar op de bikkelharde grond staan. Aarzel niet u bij ons aan te sluiten en ook mee te helpen het welzijn in het gehele transport te verbeteren, zodat we met z’n allen een gezonde toekomst tegemoet kunnen zien.

Geplaatst op woensdag 9 september 2020 om 12:49

€ 45,00

3 donaties

Doel: € 15000,00 - 0 % behaaldDelen op social media

Top donaties
M & D
€ 20,00

Veel Succes
13:34 - 19-09-2020
marcel
€ 15,00


17:43 - 26-02-2022
Anoniem
€ 10,00


19:55 - 18-09-2020

Laatste donaties