Nederlandse Armoedefonds

Boter, kaas, melk en eieren... Vanuit steeds meer voedselbanken krijgen wij de vraag om bij te dragen aan eieren, melk, boter en kaas. Dit zijn belangrijke producten waar zij moeilijk aan kunnen komen. Deze producten moeten daarom steeds vaker ingekocht worden. Help mee voedselpakketten te vullen met deze broodnodige producten.

Nederlandse ARMOEDEFONDS

Wist je dat ruim 3 miljoen Nederlanders in armoede leven? En dat in Nederland 1 op de 9 kinderen in armoede opgroeit? Het aantal mensen dat langdurig in armoede leeft is toegenomen.

Stichting Armoedefonds helpt lokale organisaties en initiatieven die actief zijn op het gebied van armoedebestrijding of het verzachten van de gevolgen van armoede in Nederland. Ook bij jou om de hoek. Wij geloven in de kracht van lokale organisaties. Organisaties die persoonlijk contact hebben met de mensen die in armoede leven.

de rijen bij voedselbanken worden langer en , steeds meer mensen komen niet in aanmerking voor de voedselbank omdat hun maand budget 5 euro of iets meer hoger ligt als de bijstandsnorm, deze mensen leven ondanks dat ze geen uitkering maar loon hebben toch in de armoede

En de mensen die in de schulden raken alleen omdat de rekeningen hoger zijn als de uitkering die ze krijgen.

En wij willen de gezinnen die nooit op vakantie kunnen of zelfs nog geen dag weg kunnen met hun kinderen helpen dat ook zij kunnen genieten zoals het hoord.

Nederlandse Armoedefonds gelooft in mensen die elkaar helpen. Help je mee?

Geplaatst op maandag 11 maart 2019 om 23:23

€ 5,00

1 donaties

Doel: € 100000,00 - 0 % behaaldDelen op social media

Top donaties
R. vGemert
€ 5,00

OpRechts.nu
11:04 - 12-03-2019

Laatste donaties