Help onze pasgeboren dochter Leyla 🤲

Na zovaak de hoop verloren te hebben, mochten wij uiteindelijk toch een kind op de wereld zetten. Dit sprookje veranderde al snel in een nachtmerrie voor ons, nadat wij te horen gekregen hebben dat onze prachtige dochter ziek is.

Ik weet niet waar ik moet beginnen en tril met zoveel vragen door mijn hoofd of ik hier uberhaupt aan moet beginnen, dit is mijn laatste uitweg dus vandaar dat ik het alsnog ga doen.


Al 4 jaar verlangden mijn echtgenoot en ik naar een eerste baby maar het kwam er maar niet van. 


Vervolgens begon alles achteruit te gaan, na een hevige coronaperiode ging onze kledingzaak in Maastricht failliet, die mijn man en ik al bijna 6 jaar onderhielden. We verhuisden van onze mooie hoekhuis in het centrum van Maastricht naar een klein appartement in Meerssen, maar alhamdoulilah we hebben nooit iets te klagen gehad. Onze maag was nog altijd vol, na een tijd konden wij beide een baan vinden om ons hoofd boven water te houden. Maar nog altijd hadden we ook elkaar nog.


Toen begin 2021 gebeurde iets ongepland, na meerdere afspraken in het ziekenhuis was het zeker, ik was zwanger.


Zowel mijn man als ik wisten niet hoe we hierop moesten reageren in deze situatie. Maar natuurlijk kon mijn geluk niet op, EINDELIJK!


19 oktober 2021, onze dochter Leyla is geboren met een agressieve hersentumor en bikkelt voor haar leven.


Pas 2 december 2021 mogen we het ziekenhuis verlaten, met het nieuws dat een operatie in Duitsland onze enige redding is. Deze wordt helaas voor 0€ verzekerd en is geheel onze eigen keuze, in Nederland zouden ze zo gezegd al gedaan hebben wat ze kunnen doen.


Mijn man en ik zijn direct research gaan doen en komen er al snel achter dat dit bijna 40.000€ zal kosten.


Wij willen alles op het spel zetten om onze dochter te kunnen redden, dit was onze droom en wij zullen er alles aan doen om dit niet zo af te laten pakken. Wij hebben een kleine 2.000 euro aan overgebleven spaargeld van ons met nog 13.000 euro aan al gedoneerd geld bij elkaar weten te sprokkelen om de behandelingen te bekostigen. Helaas is dit nog bij lange na niet genoeg. 


We ontbreken ruim 25.000€ voor de operatie. We zijn er nog lang niet maar zullen niet opgeven. Mensen aub al is het 1€ of een dua (smeekbede) die geheel gratis is, help ons!


We hebben het dringend nodig. Met veel hoop en een hele grote dankjewel van ons naar jullie. 

Geplaatst op maandag 10 januari 2022 om 21:35

€ 845,00

70 donaties

Doel: € 25000,00 - 3 % behaaldDelen op social media

Top donaties
Anoniem
€ 25,00


09:55 - 13-01-2022
Anoniem
€ 25,00


23:16 - 12-01-2022
Anoniem
€ 25,00

Moge Allah swt jullie kind en alle andere kinderen doen genezen. Mocht ik ergens anders van dienst kunnen zijn en mocht ik daarbij kunnen helpen hoor ik dat heeeeel graag! Ghair in sha allah
22:40 - 12-01-2022

Laatste donaties