Help ons gastgezin in de Colombiaanse Amazone

Nog geen jaar geleden kon Joaquin vol trots vertellen over zijn besluit de Amazone met respect voor het woud en de natuur te laten zien aan touristen..en daarmee de kleine gemeenschap te helpen. Zo bouwden ze onder andere een schooltje en een gemeenschapshuis. Nu, door het wegvallen van deze bezoekers staat het (Amazone) water aan hun lippen

https://coyaamazonastours.com

Nog geen jaar geleden hadden Mike (van Biemen) en ik (Arjan Terhell) de eer om te logeren bij het gastgezin Tenazoa. Midden in de Amazone in the middle of nowhere ontvangen Rosita en Joaquin  bezoekers. Om ze de Amazone te laten zien maar dan op een manier met respect voor het bos.  Op een niet commerciële manier. De opbrengsten gaan voor een groot deel richting het schooltje en de bewoners van de kleine gemeenschap.

Nu, met de Corona crisis is dit allemaal stil komen te liggen. En ik snap dat de hele wereld en daarmee miljoenen mensen het zwaar hebben.. Maar hoe mooi is het om mensen die je persoonlijk kent te helpen. Zeker te weten dat een bijdrage, hoe klein deze ook mag zijn. Direct naar de mensen gaat. Het schooltje en de bewoners geholpen worden met oa. medicijnen en voedsel welke ze kunnen aanschaffen. 

Voorlichting is ook een groot probleem, de bewoners hebben hun eigen rituelen welke nu niet direct helpen om besmettingen te voorkomen..

HELPEN JULIE MEE?


Geplaatst op dinsdag 7 juli 2020 om 14:23

€ 1110,00

42 donatiesDelen op social media

Top donaties
Anoniem
€ 100,00

Goed initiatief mannen!
08:40 - 21-07-2020
Simon en Hester
€ 100,00

Mensen naar ons hart
12:13 - 08-07-2020
Anoniem
€ 75,00

We ronden het bedrag mooi af. Maar mensen please please blijf doneren! ❤️
19:36 - 05-08-2020

Laatste donaties