Help de locals in Peru

Door te doneren helpt u rechtstreeks Peruaanse mensen die hard zijn geraakt door de coronacrisis aan voedsel, medicijnen en kleding.

Je kunt niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen.

Soms heb ik nog contact met mensen die ik heb ontmoet tijdens onze reis door Zuid-Amerika. Zo ook met Kelwin, een 'adventure' gids uit Huaraz, een bergstadje in Peru. Via Instagram vertelde hij mij over de huidige situatie in zijn omgeving...

Door het coronavirus heeft hij al 8 maanden weinig tot geen werk en alsnog helpt hij anderen die nog harder zijn getroffen. De overheid doet letterlijk niks. Ze zitten al die tijd al in quarantaine en het leger loopt over straat om alles te controleren. Er is vaak geen elektriciteit en de armoede wordt alleen maar groter.

Het doel van Kelwin is om mensen die niks te eten hebben en alles hebben verloren door het virus, een beetje eten, medicijnen en warme kleding te geven. Zo geeft hij de mensen daar een beetje hoop en warmte. 

Eind november gaat hij 2 arme dorpen bezoeken dichtbij de Huayhuash mountain range. Met deze pagina wil ik geld ophalen, zodat Kelwin de mensen daar zoveel mogelijk kan helpen. Uw donatie komt direct op mijn rekening en ik zorg ervoor dat zonder tussenkomst van een derde dat het geld op de juiste plek komt. De donatie gaat dus direct naar de locals . Doordat Kelwin het eten/medicijnen/kleding gaat kopen in Huaraz helpt dat natuurlijk ook de lokale verkopers.

Alvast heel erg bedankt en hopelijk kunnen we zoveel mogelijk mensen weer voor eventjes een glimlach bezorgen!Geplaatst op dinsdag 10 november 2020 om 09:21

€ 290,00

19 donatiesDelen op social media

Top donaties
Gerard van Hal
€ 25,00

Goede actie Tess! Succes
11:33 - 21-11-2020
Anoniem
€ 25,00


21:26 - 16-11-2020
Anoniem
€ 25,00


18:39 - 11-11-2020

Laatste donaties