Een geweldige vakantie, mogelijk voor iedereen!

Op vakantie gaan, iets wat voor veel mensen goed mogelijk is. Een weekje weg in eigen land of het buitenland, genieten en uitrusten. Voor gezinnen met een gehandicapt kind/jongere is dit niet zo vanzelfsprekend. Er zijn vaak aanpassingen, intensieve zorg en veel aandacht nodig. Iets wat lang niet overal aanwezig is.

Mijn naam is Ida van der Plas, 18 jaar oud. Sinds 3 jaar ben ik vrijwilliger bij Stichting Wigwam. Stichting Wigwam is een stichting die vakanties aanbiedt voor gezinnen met een gehandicapt kind/jongere. Er wordt een geheel verzorgde vakantie aangeboden, met een 5-daags programma waarin de kinderen en broertjes/zusjes vermaakt worden. Tijdens het programma worden de ouders volledig ontzien van alle zorgen. Ze kunnen even genieten van vrije tijd, samen eropuit of lekker uitrusten.  Door het jaar heen hebben deze gezinnen, met name de ouders, het zwaar rondom alle zorgen van hun hulpbehoevende kind. Dit vraagt veel van een gezin. Daarom is op vakantie gaan met Stichting Wigwam een uitkomst, even alle zorgen helemaal uit handen kunnen geven.

Als vrijwilliger kun je verschillende taken hebben. Hierbij link ik de website van de stichting https://www.stichtingwigwam.nl/

Om deze vakanties te realiseren, moeten er veel kosten gemaakt worden, denkend aan de aangepaste voorzieningen, de uitstapjes die gemaakt worden binnen het programma etc. etc. De stichting zou hierdoor ook niet kunnen bestaan zonder alle vrijwilligers. Ook giften zijn van harte welkom. Vandaar dat ik deze donatiepagina ben gestart!

Nu ik zelf een aantal keer ben mee geweest als vrijwilliger en ik de vreugde van ouders en kinderen heb ervaren, als ouders zien hoe hun kind geniet, dingen doet die normaal niet mogelijk zijn, kinderen die zichtbaar genieten, plezier hebben, nieuwe vriendschappen sluiten en uitdagingen aangaan, kwam ineens het idee in me op; ik wil geld inzamelen om nog meer mensen dit te kunnen laten ervaren! Dit kan ik niet alleen en daarom hoop ik dat jij die dit leest mij wil helpen. Alle beetjes helpen!

Mijn doel is om rond 10 juli 2020 een bedrag van €2000,- bij elkaar te hebben.

Al het geld komt uiteraard volledig ten goede aan Stichting Wigwam!

Heel veel liefs van mij en alle mensen die we hier samen blij mee gaan maken!


Geplaatst op vrijdag 3 januari 2020 om 21:16

€ 165,00

4 donaties

Doel: € 2000,00 - 8 % behaaldDelen op social media

Top donaties
Anoniem
€ 100,00


21:57 - 03-01-2020
Gerine
€ 50,00

Wauw Ida wat keigaaf!!
12:29 - 04-01-2020
Dianne
€ 10,00

Super gaaf dat je dit doet!
11:19 - 08-01-2020

Laatste donaties